Tandlæge

En kyndig behandling, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker

Opdateret

Vi gennemgår løbende efteruddannelse

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

Der er flere årsager til at tænderne bliver misfarvede. Nogle tænder er mørkere fra naturens hånd. Andre har pletter eller misfarvninger, der kan skyldes bl.a. medicin, fluor eller et traume under dannelsen. Desuden forkalker tænderne med alderen – dette ændrer også indtrykket af dem.

En del af tændernes farveforandring skyldes udefra kommende farvestoffer, der ophober sig i tandens overflade. Det kan være fra fx. kaffe, te, rødvin og tobak.
Ved blegning trækker man de ophobede farvestoffer ud af overfladelaget, hvorved tænderne lysnes.

Her på klinikken tilbyder vi hjemmeblegning. Vi anvender kun produkter der er godkendt som medicinsk udstyr og er CE mærket.

Ved hjemmeblegning tager vi nogle aftryk af dine tænder og fremstiller nogle individuelle blegeskinner til dig. Du får skinner og blegegel med hjem. Alt efter misfarvningernes omfang tager det ca. 10-14 nats søvn at gennemføre en behandling.

Vi anbefaler at man i blegeperioden undgår indtag af kaffe, te, rødvin og tobak og andre ting der misfarver tænderne, da tænderne i blegeperioden er udsat for en svag ætsning der jo skal trække farvestoffer ud.

Vidste du at, siden november 2012, har det været besluttet fra EU's Videnskabelige Komite for Forbrugersikkerhed, at det kun er tandlæger der må blege tænder og at man ved en forudgående undersøgelse skal fastslå om det er sikkert og forsvarligt at udføre en tandblegning på den enkelte patient? Jævnfør nedenstående link:

stps.dk/~/media/B77771C87F75492AB8D45756BC426EDE.ashx

 

Kontakt os


Dit Tandteam Karin Lhjungmann ApS
Brogade 14 st.tv.
4100 Ringsted

(+45) 57 61 18 01
info@dittandteam.dk