Ring til os på: 57611801

Når du hører ordet "tandregulering" -  hvad kommer du til at tænke?

Sandsynligvis en ung teenager, hvis tænder er dækket af et gitterværk af metal. Der er faktisk mange ortodontiske patienter, der passer den beskrivelse. Men der findes nu et mere populært alternativ til traditionelle metalbøjler: ClearAlignerDK - Det gennemsigtige alternativ til bøjler
Som navnet antyder, er dette en gennemsigtig skinne lavet af næsten usynlig polyurethan plast. Bøjlen er meget bedre end de såkaldte "togskinner", som er cementeret eller bundet til tænderne. ClearAligner er helt aftagelig. Du kan tage bøjlen af ved vigtige sociale lejligheder, for at spise, og vigtigst af alt, ved tandbørstning og brug af tandtråd. Denne fordel kan også være en ulempe, for det betyder, at du skal kunne modstå fristelsen til at tage dine ClearAligner ud oftere end det tilrådes.
 

At være gennemsigtig.

ClearAligner er svær at se. Derfor kan patienterne gennemgå behandlingen for at forbedre deres fremtidige smil uden at kompromittere deres nuværende hverdag. Patienterne kan selv fjerne deres bøjle, når de spiser og børster tænder, eller når de vil rense bøjlen. Det, at ClearAligner kan fjernes helt, giver patienterne mulighed for at rense deres tænder grundigere, end patienter med faste bøjler kan. Når behandlingen er færdig, kan patienten fortsætte sin rejse som teenager uden besværet af dysfunktioner i tænder og. Patientens venner vil ikke engang have lagt mærke til selve behandlingen. Men de ser selvfølgelig resultatet.
 

Hvordan kan ClearAlignerDK hjælpe dig?

ClearAligner fungerer på samme måde som traditionelle bøjler. Først vil din tandlæge undersøge din kæbe og dine tænder og stille en komplet diagnose. Tandlægen tager fotografier, røntgenbilleder og afstøbninger for at kunne planlægge din behandling optimalt. Din tandlæge sender det hele til ClearAlignerDK, som former dine aligners. Når din behandling er afsluttet, bærer du din sidste aligner cirka en måned yderligere, så dine tænder kan falde til ro og vænne sig til deres nye pladser. Derefter vælger du selv, om du vil have en natskinne som retention eller få fikseret en tråd på bagsiden af tænderne fra hjørnetand til hjørnetand, så du er sikker på, at tænderne ikke vandrer tilbage.​
 

Når du har ClearAligner,

bliver du nødt til at have bøjlen på i mindst 20 til 22 timer dagligt for at give de ønskede resultater. Du bliver også nødt til at følge alle tandlægens instrukser, hvis du ikke vil forlænge varigheden af din behandling. At passe godt på dit apparat er dit ansvar.  Hvis du ikke kan leve op til det, vil din tandlæge anbefale faste bøjler til dig, og du vil miste fordelen ved usynlige og aftagelige aligners.
​ 

Hvordan ClearAligner virker

ClearAlignerDK - Det gennemsigtige alternativ til bøjler - fungerer på samme måde som traditionelle bøjler gør, nemlig ved at anvende omhyggeligt kontrollerede styrker på tænderne for at flytte dem ind i en bedre position. Men bøjlen er ikke lavet af metal. I stedet, er de lavet af klar, fleksibel plast.

Det er sådan her, det virker:

Højteknologiske maskiner hjælper os med at designe en plan for at flytte dine tænder fra deres aktuelle positioner til den bedst mulige tilpasning. 
For hver fase vil ClearAlignerDK fremstille en gennemsigtig skinne til at passe over dine tænder. Du skal bære det første sæt skinner i 10-14 dage i mindst 20 - 22 timer om dagen. Du vil derefter gå videre til det næste sæt ClearAligner i din serie og derved udføre den næste fase af tændernes gradvise bevægelse. Du skal gøre dette, indtil dine tænder er korrekt justeret.

Åbningstider:
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-14.30
Torsdag 8.00-17.30
Fredag 8.00-12.00

Telefon 5761 1801

Vores adresse:
Brogade 14 st.tv.
4100 Ringsted

Behandlinger

Tryk her for at læse om de mest almindelige behandlinger.

Læs mere

Priser

Tryk her for at se vores priser og tilskud på behandlinger.

Læs mere

Kontakt

Tryk her for at kontakte os, vi står altid til rådighed.

Kontakt os